پوست بازیگری سرگرمی بازیگر تصویر

پوست: بازیگری سرگرمی بازیگر تصویر انتشار اسطوره سرگرمی عکس منتخب روز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    بعد ازیک هفته پرتلاطم دیروز بازارها در شرایط متعادل تری شروع به کار کردند. به این ترتیب قیمت دلار ۵۰۰ تومان کم کردن یافت و سکه نیز افت ۱۵۰ هزارتومانی را به نما

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    عبارات مهم : بازار

    بعد ازیک هفته پرتلاطم دیروز بازارها در شرایط متعادل تری شروع به کار کردند. به این ترتیب قیمت دلار ۵۰۰ تومان کم کردن یافت و سکه نیز افت ۱۵۰ هزارتومانی را به نمایش گذاشت. بسیاری معتقدند حداقل در کوتاه مدت این دو بازار به سقف خود رسیده اند. امری که موجب عقب نشینی سرمایه گذاران شد. دراین روز شاخص بورس جهش ۴/ ۱ درصدی را تجربه کرد تا آینده نگری ها نسبت به جبران عقب ماندگی بورس از دیگر بازارها رنگ تحقق بگیرد. امری که اصلاح سیاست گذاری و عدم دخالت در قیمت گذاری را می طلبد.

    معاملات روز گذشته بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران با رشد ۱۹۱۴ واحدی (معادل ۴/ ۱ درصد) شاخص کل به آخر رسید تا نماگر مهم بازار سهام کمتر از ۷۰۰ واحد با فتح قله تاریخی خود فاصله داشته باشد. عقبگرد قیمت ها در بازار ارز و سکه در کنار امیدواری به استمرار اصلاح دستورالعمل ها در بورس کالا زمینه زیاد کردن تقاضای سهام را فراهم کرد و در نهایت شاخص سهام موفق به بعد گرفتن دو کانال از دست رفته خود در روزهای اخیر شد. رشد عمومی قیمت سهام در نخستین روز از هفته جاری در شرایطی رخ داد که بسیاری از کارشناسان معتقدند بازگشت آرامش نسبی به بازار ارز و سکه به تدریج، سهام را به عنوان گزینه جالب کسب سود مد نظر سهامداران قرار خواهد داد. از این رو پتانسیل افزایش بورس اوج ارزیابی می شود. اتفاقی که البته نیازمند تمهیداتی است که بااهمیت ترین آن تلاش سیاست گذار در جهت از بین رفتن جذابیت سفته بازی در بازار ارز و سکه است.

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    نوبت به بازار سهام رسیده است؟

    در گزارش پیشین «دنیای اقتصاد» با عنوان عیار جذابیت بازار سهام بر پتانسیل افزایش بورس تاکید شد. رشد دسته جمعی شاخص صنایع بورسی طی معاملات روز گذشته نشانه ای از بازگشت توجهات به بازار سهام بود. بازار سکه و ارز در هفته گذشته در مسیرجهش قرار گرفتند با این حال در ادامه فعالان اقتصادی شاهد عقب نشینی قیمت ها در این دو بازار بودند. به این ترتیب در حالی که روز چهارشنبه قیمت دلار به ۱۵ هزار تومان نیز رسید، در معاملات روز گذشته حدود ۱۳ هزار تومان گزارش شد. این روند در بازار سکه نیز رخ داد.

    بعد ازیک هفته پرتلاطم دیروز بازارها در شرایط متعادل تری شروع به کار کردند. به این ترتیب قیمت دلار ۵۰۰ تومان کم کردن یافت و سکه نیز افت ۱۵۰ هزارتومانی را به نما

    برهمین اساس است که بسیاری از کارشناسان و حتی تکنیکالیست ها موج نهایی افزایش قیمت ها در بازار سکه و ارز را آینده نگری می کنند. امری که نشان می دهد انتظارات کسب سود در این دو بازار کاسته شده است هست. این عنوان می تواند بازار سهام را به گزینه بعدی کسب سود نزد سرمایه گذاران تبدیل کند. علاوه بر این عامل جهش قیمت ها در بازار سکه و ارز زیاد کردن تورم بوده است و بر این اساس محرک تورمی به تدریج به بازار سهام نیز می رسد.

    چرا که بازدهی بازارهای سرمایه گذاری در شرایط تورمی در نهایت به هم می پیوندند. شاید نمونه این امر را بتوان در ونزوئلا مشاهده کرد. رشد افسار گسیخته قیمت ها در این کشور با انتقال موج تورمی به دیگر بازار ها، در نهایت جهش بازار سهام این کشور را نیز به همراه داشت تا جایی که از ابتدای سال ۲۰۱۷ تاکنون یکی از عالی ترین عملکرد های بازار سهام در دنیا مربوط به ونزوئلا است (در این میان باید توجه داشت قصد نگارنده به هیچ وجه مقایسه اوضاع کشور عزیزمان ایران و ونزوئلا نیست. این تنها مثالی از رسیدن موج تورم به بازارها از جمله بازار سهام است).

    علاوه بر دو عنوان مزبور، به نظر می رسد دولت نیز قصد مدیریت بازار های سکه و ارز را دارد و این جنبه دیگر زیاد کردن پتانسیل افزایش قیمت سهام ارزیابی می شود. با این حال نوع مدیریت سیاست گذار در این باره مهم هست. اگر این مدیریت در جهت از بین رفتن جذابیت سفته بازی در بازار ارز و سکه باشد، شرایط جهت بازگشت توجه به بازار سهام مهیا می شود. با این حال باید توجه داشت اگر این مدیریت با نشانه کم کردن سنگین قیمت ارز صورت گیرد، دیر یا سریع بازهم جریان های سفته بازی در این بازار شدت یافتن می شود. به عبارت دیگر سرکوب قیمت دلار در نهایت با فشار بر بازار ارز، به مثابه فنر جمع می شود. این فنر ولی بالاخره در یک مقطع آزاد می شود و باز هم شوک های منفی در اقتصاد ایجاد می کند. بر همین اساس مدیریت سیاست گذار باید به نحوی باشد که با به حداقل رساندن جذابیت سفته بازی ثبات را به بازار ارز بازگرداند نه اینکه با سرکوب قیمت بار دیگر شرایط نااطمینانی را در اقتصاد کشور رقم بزند.در این شرایط و با بازگشت ثبات و آرامش به بازار های ارز و سکه، بازار سهام می تواند جذابیت نهفته خود را به سهامداران نشان دهد. ولی آیا نمی گوییم بازار مسکن؟ این عنوان به این علت است که قیمت مسکن در ماه های اخیر نیز رشد نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد و به علت سرمایه بالای مورد نیاز جهت ورود به این بخش، عملا قدرت خرید مردم را کم کردن داده هست. این عنوان در شرایط فعلی نیز مشاهده می شود به طوری که آمارها از رکود نسبی معاملات این حوزه حکایت دارند.

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    صنایع تفکیک می شوند؟

    همان طور که اشاره شد، نشانه های بازگشت آرامش در بازار ارز و سکه و به دنبال آن ثابت ماندن قیمت ها می تواند قطعه اول پازل افزایش قیمت ها در بازار سهام باشد. ولی در ادامه این واقعیت صورت های مالی شرکت های متفاوت بازار سهام است که دیگر قطعات پازل افزایش قیمت ها را ترسیم می کند. با بازگشت آرامش به بازار سهام و به رغم پتانسیل نهفته در بورس در نهایت واقعیت های صورت های مالی، صنایع و نمادها را تفکیک می کنند. کارشناسان معتقدند بعد از تجربه سال های اخیر، بازار به این آگاهی رسیده است که خود را از دام سفته بازی نجات دهد. آیا که باوجود افت و خیز قیمت سهام در نهایت این واقعیت صورت های مالی است که قیمت سهام را تعیین می کند.

    در شرایط کنونی پتانسیل افزایش قیمت ها در بعضی صنایع با توجه به نسبت قیمت بر درآمد سهم اوج ارزیابی می شود. از این رو مد نظر سهامداران قرار دارند و محل مطمئن تری جهت کسب سود در بازار به شمار می روند. با این حال در این شرایط بعضی افراد با صرف نظر یا ندیدن بعضی عوامل در جست وجوی گزینه های دیگری هستند. در این فضا توجه به فعال شدن جریان های سفته بازی در بعضی نمادها مهم هست. بایدتوجه داشت، طمع کسب سود زیاد و غالبا در نمادهای کوچک تر بدون اعتبار بنیادی، موجب جاماندن بعضی فعالان از رشد سهام شده است هست. بر همین اساس به سهامداران پیشنهاد می شود، در ورود به نمادهای تحت تاثیر جریان های سفته بازی ریسک ها را مد نظر قرار دهند.

    بعد ازیک هفته پرتلاطم دیروز بازارها در شرایط متعادل تری شروع به کار کردند. به این ترتیب قیمت دلار ۵۰۰ تومان کم کردن یافت و سکه نیز افت ۱۵۰ هزارتومانی را به نما

    اصرار بر دخالت در بازار

    بورس کالا در سال های گذشته تحت تاثیر مکانیزم عرضه و تقاضا در تعیین قیمت کالاها موفق به از بین بردن بخش قابل توجهی از رانت موجود در اقتصاد شده است بود. این امر ولی از ابتدای امسال تحت تاثیر رالی قیمت ارز متوقف شد و بازهم شاهد انتقال بخش قابل توجهی رانت در عرضه محصولات پایه در بازار سهام بودیم. موضوعی که تحت تاثیر الزام شرکت ها به عرضه محصولات با قیمت ۴۲۰۰ تومانی در بورس کالا رخ داد. این عنوان رانت قابل توجهی از سوی صنایع اوج دستی به سوی صنایع پایین دستی انتقال یافته و ضربه به صنایع اوج دستی را روز به روز زیاد کرد. بعد از آن به تدریج جهت مهار کردن این رانت سیاست گذار تصمیم به زیاد کردن دامنه نوسان قیمت محصولات عرضه شده است در این بازار گرفت. جهت بعضی محصولات همچون مس و آلومینیوم و فرآورده های نفتی این سقف نوسان قیمت برداشته شد با این حال این عنوان در مورد فولاد پابرجاست (البته دامنه نوسان این محصول نیز از ۵ به ۱۵ درصد زیاد کردن یافته است). هر چند این روند سیگنال عقب نشینی دولت از دخالت در این بازار را منعکس می کرد ولی سیاست گذار همچنان به رویه سابق خود ادامه می دهد و در این باره حتی صحبت از تصمیماتی می شود که نتیجه آن شدت یافتن رانت موجود در این بازار است.

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    در این خصوص دیروز صحبت های معاون وزیر صنعت مورد توجه بود. منصور معظمی، معاون وزیر «صمت» گفته است که در اوضاع کنونی اقتصاد کشور عزیزمان ایران عرضه کالا در بورس معنا و مفهومی ندارد. از این جمله می توان این را برداشت کرد که سیاست گذار قصد آخر دادن بر انتقال رانت در بورس کالا وفشار بر صنایع اوج دستی را ندارد. امری که در صورت وقوع علاوه بر فشار بر صنایع بالادستی در نهایت یکی از اضلاع فشار بر معاملات سهام کشور نیز خواهد بود.

    تظاهر مجدد فولاد سازان با اصلاح انتظارات

    «فولاد» در ابتدای معاملات دیروز در صدر فهرست نمادهای موثر بر رشد شاخص قرار گرفت. انتظار جهت اصلاح شیوه قیمت گذاری محصولات فولادی در بورس کالا عامل مهم حمایت از فولادسازان به شمار می رود. این عنوان در صحبت های کارشناسان شرکت کننده در نظر سنجی این هفته سایت تحلیلی «دنیای بورس» نیز وجود داشت. این کارشناسان انتظار جهت عقبگرد سیاست گذار از دخالت در ساز و کار قیمت ها در بورس کالا را یکی از عوامل افزایش قیمت ها ارزیابی کرده بودند.

    علاوه بر این باید در نظر داشت روند قیمت محصولات فولادی در بازارهای آسیایی نسبتا مطلوب بوده است و وضع مجدد محدودیت های زیست محیطی دولت چین بر صنعت فولاد این کشور چشم انداز صعودی از قیمت ها را ترسیم کرده هست. بعد از زیاد کردن دامنه نوسان قیمت فولاد به ۱۵ درصد در بورس کالا، تمامی محصولات شرکت فولاد مبارکه با تقاضای قدرتمند قیمت ها مواجه شد. اصلاح انتظارات در مورد سهام فولادی در شرایطی مطرح است که در ادامه معاملات عدم قطعیت ها در رابطه با واکنش‌ها سیاست گذار باعث افت نسبی تقاضا در سهام مربوطه شد.

    استمرار افزایش در صنعت پالایشی

    عصر روز یکشنبه هفته گذشته خبر برداشتن سقف قیمت فرآورده های نفتی در بورس کالا منتشر شد. در ادامه از روز دوشنبه نمادهای زیر مجموعه صنعت پالایشی بر مدار صعودی قیمت سهام حرکت کردند. به این ترتیب در ساعات ابتدایی معاملات تقریبا غالب نمادهای این گروه تا سقف مجاز قیمتی رشد کردند با این حال در ادامه در بعضی نمادهای این گروه تقاضا تا حدودی عقب نشست و موجب فاصله قیمت ها از سقف روزانه شد. شاخص این گروه در آخر معاملات دیروز رشد ۶/ ۲ درصدی را تجربه کرد. «شپنا» و«شتران» به ترتیب رتبه اول و چهارم جدول نمادها با بیشترین تاثیر فزاینده بر نماگر مهم بازار سهام را به خود تخصیص داده شده است دادند. از جمله اخبار اثر گذار در این گروه فروش محصولات فرعی در بورس کالا بود. دیروز ۱۵ هزار تن وکیوم باتوم پالایشگاه بندرعباس در قیمت پایه ۱۳۳۵ تومان به ازای هر کیلوگرم عرضه شد که قیمت نهایی این معامله در سطح نزدیک به ۴۰۲۰ تومان قرار داده شد (رشد ۲۰۱ درصدی نسبت به قیمت پایه). با این حال نماد شبندر در ساعات نهایی داد و ستدها وارد محدوده منفی شد که در نهایت با رشد ۷/ ۰درصدی به کار خود آخر داد.

    بازهم کوچک تر ها

    رشد تقاضا دیروز به طور دسته جمعی در اکثر سهام بازار مشاهده می شد. تمامی صنایع دیروز با رشد شاخص به کار خود آخر دادند. با این حال دیروز نیز معامله گران به سهام کوچک تر بازار اقبال بیشتری نشان دادند. این تقاضا شتاب بیشتری نسبت به روزهای قبل نیز داشت. به این ترتیب در حالی که شاخص کل هموزن در هفته گذشته رشد ۹/ ۳ درصدی را ثبت کرد، دیروز این نماگر زیاد کردن بیش از ۷/ ۲ درصدی را به نمایش گذاشت.

    به طور مثال نمادهای خودرویی و قطعه سازی بر مدار رشد حداکثری قیمت قرار گرفتند. شاخص این گروه در آخر معاملات دیروز رشدی ۷/ ۳ درصدی را تجربه کرد. معاملات سهام گروه ماشین طی دو سه هفته اخیر عمدتا با محوریت اخبار آزادسازی قیمت ماشین دنبال شده است هست. شکل گیری صف خرید در دو خودروساز بزرگ بازار حکایت از خوش بینی معامله گران نسبت به زیاد کردن قیمت رسمی ماشین دارد. امری که طی روزهای گذشته محل گمانه زنی و شایعات بسیاری بوده هست. سایت «دنیای بورس» در گزارشی قبول کرده است: به علت چالش بین تولیدکنندگان و مراجع قیمت گذاری این مساله همچنان محل پرسش است ولی انتظار جهت تعدیل قیمت خودروهای داخلی متناسب با جهش قیمت ارز و تورم عامل رشد تقاضا به شمار می رود. از این دیدگاه، گر چه سهام خودرویی به شهادت صورت های مالی ارزش عمدتا با زیان مواجه اند ولی انتظار رشد قیمت محصولات عامل تقاضای نیرومند در این گروه است.

    همگام با بازیگران

    روز شنبه، خالص عوض کردن مالکیت به نام معامله گران خرد بازار رقم خورد و حدود ۳۹۰ میلیون سهم به ارزش ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از پرتفوی حقوقی ها به سبد سهام معامله گران حقیقی افزوده شد. بیشترین خالص خرید سهامداران خرد در نمادهای زیرمجموعه گروه محصولات شیمیایی به ثبت رسید. به این ترتیب خالص خرید حقیقی ها در نمادهای پتروشیمی به ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسید. گروه فنی و مهندسی نیز در این روز شاهد عوض کردن مالکیت حدود ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی به نفع حقیقی ها بود. خودرویی ها دیگر گروهی بودند که با خالص خرید ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومانی به وسیله معامله گران خرد بازار همراه شدند.

    در صدر خرید معامله گران حقیقی، میل به به جمع آوری سهام گروه مپنا قرار داشت. خالص خرید حقیقی ها در نماد مزبور به حدود ۱۸ میلیون سهم به ارزش حدود ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بالغ شد. نماد معاملاتی ماشین سازی اراک نیز در این روز شاهد جابه جایی ۴۶ میلیون سهم به ارزش ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در مسیر حقوقی به حقیقی بود. نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی کشور عزیزمان ایران از دیگر نمادهای بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران بود که روز گذشته مورد اقبال معامله گران خرد بازار قرار گرفت. به این ترتیب دیروز حدود ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم «شیران» به ارزش ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به پرتفوی حقوقی ها اضافه شد.

    در آن سوی بازار نماد معاملاتی پتروشیمی پارس شاهد جابه جایی یک میلیون و ۵۰۰ هزار سهم خود به ارزش ۵ میلیارد تومان در مسیر حقیقی به حقوقی بود. نماد معاملاتی شرکت سیمان شمال ا ز دیگر نمادهای دیروز بازار سهام بود که مورد توجه سهامداران حقوقی قرار گرفت. بر این اساس افزون بر ۱۰ میلیون و ۸۵۰ هزار سهم «سشمال» به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از سبد سهام حقیقی ها به پرتفوی معامله گران حقوقی افزوده شد. در مجموع خرید حقوقی ها نیز سیمانی ها با خالص خرید ۸۷۰ میلیون تومان در صدر قرار داشتند.

    بازار دیروز از دریچه آمار

    روز گذشته شاخص کل بورس پایتخت کشور عزیزمان ایران رشد ۱۹۱۴ واحدی را تجربه کرد و در سطح ۱۳۹ هزار و ۶۲۹ واحدی قرار داده شد تا بازدهی این بازار از ابتدای سال به بیش از ۴۵ درصد برسد. دیروز در بازار سهام بیش از ۲۷۷۱ میلیون سهم به ارزش حدود ۶۲۵ میلیارد تومان داد و ستد شد. از این میزان بیش از ۵۲۸ میلیارد تومان به ارزش معاملات خرد سهام تخصیص داده شده است داشت. بررسی ها نشان می دهد ارزش معاملات دیروز نسبت به روز چهارشنبه رشد بیش از ۴۵ درصدی را تجربه کرده هست. دیروز تمام صنایع فعال در بازار سهام روند صعودی داشتند.

    در صدر صنایع با بیشترین بازدهی به ترتیب می توان به محصولات چوبی، زراعت، ساخت دستگاه و وسایل ارتباطی، خدمات فنی و مهندسی، انبوه سازی، قند و شکر و محصولات کاغذی اشاره کرد که همگی رشد بالای ۴ درصدی شاخص را تجربه کردند. از سوی دیگر صنایع دباغی، منسوجات، استخراج زغال سنگ، محصولات شیمیایی، ماشین آلات و دستگاه های برقی و حمل و نقل کم بازده ترین صنایع بورسی در معاملات دیروز به شمار می روند. خودرو، بانک و موسسات اعتباری و فلزات اساسی در صدر صنایع با بیشترین حجم معاملات قرار گرفتند. صنعت فلزات اساسی و محصولات شیمیایی نیز در صدر جدول گروه ها با بیشترین ارزش داد وستد ها قرار گرفتند.

    دنیای اقتصاد /زهرا رحیمی

    واژه های کلیدی: بازار | افزایش | میلیون | محصولات | افزایش قیمت | افزایش قیمت ها | اخبار اقتصادی و بازرگانی

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز

    افزایش بورس کم کردن سکه و ارز


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار